Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

110 χρόνια από την Απελευθέρωση της Λέσβου

Τηλε-Παρουσίαση, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 17.00, με σκοπό να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους Ήρωες της Μάχης του Κλαπάδου και την Απελευθέρωση της Λέσβου.

Η Τηλε-Παρουσίαση διοργανώνεται από τις ακόλουθες οργανώσεις

1-Την Ομοσπονδία Συλλόγων Νήσου Λέσβου ΗΠΑ & Καναδά

2-Την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ)

3-Την Παλλεσβιακή Ένωση Θεσσαλονίκης

4-Τον Σύλλογο Καλλονιατών Λέσβου

5-Τον Παλλεσβιακό Σύλλογο Τορόντο «Αρίων»

6-Τον Σύλλογο Μυτιληναίων Αμερικής

Στην εκδήλωση θα συµµετέχουν πολλοί φίλοι και µέλη της Οµοσπονδιών και εκπρόσωποι πολλών Συλλόγων της Λέσβου.

Θα χαιρετήσουν ο Μητροπολίτης Μηθύµνης Χρυσόστοµος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαµπος Αθανασίου, οι βουλευτές Λέσβου Γιάννης Μπουρνούς και Μαρία Κομνηνάκα, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουρνιάς, ο Πρόεδρος του Δηµοτικού Συµβουλίου του Δήµου Δυτικής Λέσβου Ευστράτιος Γελαγώτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νήσου Λέσβου ΗΠΑ & Καναδά Αναστάσιος Νικοδήμου, ο πρόεδρος Συλλόγου Μυτιληναίων Αμερικής Μιχάλης Μπάνης, ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Συλλόγου Τορόντο «Αρίων» Γιώργος Μολυβιάτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) Νεκτάριος Βακάλης, ο πρόεδρος της Παλλεσβιακής Ένωσης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κουτλής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλλονιατών Λέσβου Μιχάλης Καζαντζόγλου, ο εκπρόσωπος των εκδόσεων “Μύθος” Άγγελος Μουζάλας, η δρ. Κωνσταντίνα Βάκκα-Κυριαζή, κ.α.

Παρουσιαστής της τηλε-εκδήλωσης θα είναι ο Δρ Γιώργος Ασηµέλλης και οµιλητής ο συγγραφέας και ιστορικός Δρ. Στρατής Αναγνώστου

Συνδεθείτε στο παρακάτω link:

Join Zoom Meeting

https://neco.zoom.us/j/95581593214?pwd=L0Fqd1gyT3RxQi9oTDNhclZ4anlCdz09#success