Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

 Μοιάζει με φάρσα… Κι όμως είναι η πικρή αλήθεια!

«Έφυγε» ο καλός μας φίλος Χρήστος Ατσικβάσης

Ο καλός και αγαπητός μας φίλος Χρήστος Ατσικβάσης, υπεύθυνος του χορευτικού, αναπόσπαστο μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισίων Λέσβου, «έφυγε» βιάστηκε κι αυτός να συναντήσει όλους τους άλλους στη γειτονιά των Αγγέλων.

Ήταν μόλις 55 ετών!

Άνθρωπος της διπλανής πόρτας, μέσα σε όλα, αγαπητός, χιουμορίστας, πειραχτήρι. Καλοσυνάτος, πονόψυχος, συντρεχτικός, της παρέας. Πάντα δίπλα στις χαρές και τις λύπες συγγενών, γνωστών και φίλων.

Χρήστο, δεν σε αποχαιρετούμε γιατί για όλους εμάς που σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε, θα ζεις για πάντα στις καρδιές και το μυαλό μας.

Απλά, καλή ανάπαυση! Εις στο επανιδείν!

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους αγαπημένους του γονείς, τα αδέλφια του και φυσικά στη σύζυγο του Ελένη και τα παιδιά του Μαρία και Σπύρο

Ανάρτηση: Μορφωτικός Σύλλογος Ανεμωτισίων Λέσβου

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) εκφράζει την λύπη του προς το σύλλογο και το χορευτικό, σε όλους τους φίλους Ανεμωτίσιους και προπάντων στην οικογένεια του αγαπητού σε όλα τα μέλη της, Χρήστου, με τον οποίον είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί πολλές φορές, όπως στον καθιερωμένο χορό της ΟΛΣΑ το 2015 στο πλοίο της γραμμής Πειραιάς - Μυτιλήνη και το 2017, συνδράμοντας το σύλλογο Βατουσαίων, απ΄ όπου και η δεύτερη φωτογραφία. Στην πρώτη φωτογραφία ο Χρήστος, μιλάει το 2015 στην κάμερα της NSTv webTV της Νέας Σμύρνης για τη συμμετοχή του συλλόγου στο 2ο Παραδοσιακό Αντάμωμα "Δώστε του χορού να πάει"...

Ακολουθεί και το βίντεο (στο 7.24) με τα λόγια και την προτροπή του στους ιθύνοντες για τις προσπάθειες που πρέπει να γίνονται για την ανάδειξη της Παράδοσης, της παρακίνησης των νέων και τα ετήσια Ανταμώματα.

https://www.youtube.com/watch?v=ILEqmxkPt9c


https://www.facebook.com/groups/113871628659526/posts/4617176104995700/