Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Διαδραστική Πολυέκθεση - Ποιοτική Διατροφή - Υγεία - Ποιότητα Ζωής


Η μοναδική στο χώρο της εκδήλωση με τίτλο γεύσεις & ζωή επιχειρεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση, συγκεντρώνοντας όλη την αγορά των ειδών της ποιοτικής διατροφής και του ευ ζην, παρουσιάζοντας την, τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, όσο και στους επαγγελματίες του χώρου.
Παραδοσιακά προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, Π.Ο.Π., προϊόντα γεωγραφικής ζώνης, υψηλής γαστρονομίας, φυτικά καλλυντικά και θεματικός τουρισμός συνθέτουν το παζλ της πολυ...έκθεσης γεύσεις & ζωή.

Ανοικτή στους επαγγελματίες και στο καταναλωτικό κοινό για τέσσερις ημέρες από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 θα είναι Η διαδραστική πολυέκθεση γεύσεις & ζωή η οποία θα λάβει χώρα στο Ζαππείου Μεγάρου.

Ενδεικτικά οι μεγάλες ενότητες εκθεμάτων είναι: Ελαιόλαδο, ελιές και παράγωγα, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, κρασί και αποστάγματα, χυμοί και αναψυκτικά, αρτοσκευάσματα, μέλι, γλυκά και ζαχαρώδη, αφεψήματα και βότανα, όσπρια, ζυμαρικά, νωπά λαχανικά, φρούτα, κρεατικά, πουλερικά, ψάρια και φυσικά υπηρεσίες του χώρου , σύμβουλοι, εκδόσεις παρουσίαση συνταγών κ.ά.

Θα υπάρχουν και περίπτερα από Μυτιλήνη και μας προσκαλούν να πάμε.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

31/3/2011 έως 3/4/2011 
Ώρες: 11:00 - 20:00
Πληροφορίες: www.gefseis-zoi.gr