Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου

Ο Σύλλογος των Αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών 
και η Ομοσπονδία Λεσβιακών Σωματείων 
σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου 

Από τα κόκκινα φανάρια στο περιβόλι της Παναγιάς 
Η ζωή και το έργο του Αλέκου Γαλανού 
του Γιώργου Καμβυσέλλη 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19.00 
στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου 
του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών 
(κτίριο Γεωργικού Μουσείου) 
Ιερά οδός 75 - Βοτανικός – Αθήνα 
--------------------- 

Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Aποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΣΑΓΠΑ), Ομoτ. Καθηγητής ΓΠΑ κ. Ι. Χρονόπουλος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Σωματείων δικηγόρος κ. Χ. Τσακιρέλης.

Η παρουσίαση του συγγραφέα κ. Γ. Καμβυσέλλη θα γίνει από τον Ομοτ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης και Αντεπιστέλλον Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Λ. Ζούρο και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου από τον φιλόλογο κ. Ε. Γδοντέλη.

Στη συνέχεια ο συγγραφέας θα αναφερθεί στη συγγραφή του βιβλίου του ενώ παράλληλα θα αναγνωσθούν αποσπάσματα του βιβλίου και θα αποδοθούν σκηνές των ¨Κόκκινων Φαναριών¨ από τους δημοφιλείς ηθοποιούς Κατερίνα Χέλμη, Φαίδωνα Γεωργίτση, Γκέλυ Μαυροπούλου, Βαγγέλη Βουλγαρίδη, Άννα Φόνσου, Ελένη Ανουσάκη κ.ά. οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστήσει στο ομώνυμο θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τον κ. Ι. Σπαντιδάκη -γεωπόνο, μέλος του ΔΣ του ΣΑΓΠΑ

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει το μουσικό – χορευτικό τμήμα «Γλεντιστάδες» του Συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και θα ακολουθήσει παραδοσιακό Μυτιληνιό κέρασμα!