Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ
 
Αναρτήσεις εκδηλώσεων συλλόγων και δράσεων και από συντοπίτες μας και συνεργάτες της ΟΛΣΑ από το Βόρειο Αιγαίο και αλλού
 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχόμαστε και πάλι χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
 
Ελπίζουμε να είστε και να περάσατε καλά με υγεία, κάτι για το οποίο ελπίζουμε να έχετε όλο το χρόνο.
 
Θα παρακαλούσαμε σε συνέχεια της συνεργασίας μας και της ενημέρωσης των μελών μας αλλά και όλων των Λέσβιων, σε όλο τον κόσμο, μέσα από τα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης (facebook, twitter, instagram,) του site μας και μέσα από τα προφίλ των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) να συνεχίσετε να μας στέλνετε τις ανακοινώσεις σας για δράσεις και εκδηλώσεις σας ή όσοι το αμελείτε, να το προγραμματίσετε, στο email της Ομοσπονδίας (ΟΛΣΑ) lesvos.olsa@gmail.com και παράλληλα μαζί, σε όσους διαθέτουν και στο messenger της σελίδας μας στο Facebook https://www.facebook.com/LesvosOLSA
 
Επανερχόμαστε σε αυτό καθώς υπήρξαν κατά καιρούς κάποια παράπονα για μη αναρτήσεις δραστηριοτήτων συλλόγων ή συντοπιτών μας που βέβαια δεν τα είχαν στείλει με όποιο τρόπο και δεν τα είχε εντοπίσει η ΟΛΣΑ, ψάχνοντας και αλιεύοντας με μεγάλο κόπο και αφιέρωση χρόνου όλα αυτά τα χρόνια από το διαδίκτυο και παράλληλα διαμορφώνοντας, διορθώνοντας ορθογραφικά λάθη και βρίσκοντας φωτογραφίες κλπ στα κείμενα για να έχουν καλύτερη εικόνα και ανταπόκριση στους αναγνώστες.
 
Περιμένουμε, σε όλο και δύσκολους καιρούς αλήθεια, τις δραστηριότητές σας ή και τις προτάσεις σας για άλλες δράσεις, συντοπιτών μας από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, όπως και σκέψεις σας για εμπλουτισμό με επιπλέον θεματολογία για το νησί μας και τους ανθρώπους του.
 
Επισημαίνουμε ότι μέχρι τώρα και κατά κύριο λόγο, δε δημοσιεύουμε δραστηριότητες στη Λέσβο (εντός νησιού δηλαδή), εκτός κι αν είναι δραστηριότητα συλλόγου μέλους μας ή μας το στείλουν γι΄αυτό το σκοπό, καθώς υπάρχει πληθώρα μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν και με το παραπάνω τις εκεί δράσεις.
 
Κάτι που συμβαίνει σπάνια για τις εκδηλώσεις εκτός Λέσβου καθώς και λόγω προτεραιοτήτων ή και χρόνου, χώρου, δεν το κάνουν, εκτός κάποιων εξαιρέσεων και μετά από αποστολή υλικού από τους ενδιαφερόμενους.
 
Καλή επιτυχία σε όλες σας τις δράσεις, συνελεύσεις, εκλογές, κοπές πιτών κλπ....
Να είστε καλά όλοι και για οποιοδήποτε ζήτημα ή για κάθε είδους συνεργασία μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.
 
Για την ΟΛΣΑ
 
Νεκτάριος Βακάλης
 
(Έχει σταλεί και σχετικό email μαζί με τις ευχές μας σε όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που έχουμε. από τις 2 και 3 Ιανουαρίου).